Har du spørgmål til produkterne?
Ring til os på 21 25 72 32 eller send os en e-mail

0Vare(r) - Vis

Nyt agentur på Spektrofotometer

Tilbage til nyhedslisten

Vi må beklagelse oplyse, at vores leverandør igennem mere end 15 år – CECIL Instruments Ltd. – har oplyst os (mere eller mindre fra dag til dag) at de har lukket for produktionen af Spektrofotometre.
CECIL har i rigtig mange år produceret i stort udvalg af kvalitets instrumenter, men nu er det så slut, men de vil prøve i en periode at hjælpe med support og reservedele.

Vi har derfor undersøgt markedet og har fundet rigtig et stort udvalg indenfor dette område, men vi ville gerne stadig have noget udstyr, som blev produceret i Europa – både af hensyn til kvaliteten, men også support og service.

Efter mange forhandlinger er vi glade for at kunne oplyse, at vi er blevet enige med det engelske firma Camspec om en forhandling af deres Spektrofotometre i Danmark.

Vi har lagt væk på, at vi kunne tilbyde vores nuværende og nye kunder instrumenter lig de tidligere mest populære Spektrofotometre fra CECIL, nemlig modellerne CE1011 (skolemodel), CE2041 (den professionelle single beam, visible model) samt CE7400 (Visible, UV model).

Det fandt vi hos Camspec, idet de udover mange special instrumenter har model M105, M209T og M509T – alle helt nyudviklede med bl.a. Touch screen.

Vi vil nu kontakte alle vores gamle kunder med en forklaring vedr. CECIL og fortælle, hvordan vi kan hjælpe dem i fremtiden.

Vi glæder meget til at komme i gang med Camspec, idet det virker som et firma med god support og megen nyudvikling indenfor Spektrofotometre.

Spektrofotometer M509T

Hjemmeside design: DuexDesign

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.