OSMOMETER til ethvert behov

Tilbage til nyhedslisten

KNAUER er en af pionererne inden for osmometri og kendt i mange årtier for sine pålidelige og brugervenlige instrumenter. Vores nyeste frysepunkts osmometer K-7400S muliggør nem og hurtig bestemmelse af osmolaliteten i forskellige vandige opløsninger. Også frysepunktsnedtrykket af prøverne kan læses.

Den gennemprøvede teknologi til bestemmelse af frysepunkt i kombination med det robuste og intelligente design af enheden muliggør hurtige og reproducerbare målinger. Instrumentet er udstyret med en peltier-køler og en integreret mikroprocessor, der styrer den automatiske måling.

Frysepunktets osmometer er en enkeltstående enhed, der eventuelt kan udstyres med en printer. Desuden kan enheden styres via EuroOsmo 7400-softwaren. Softwaren plotter automatisk temperaturkurven for hver måling og kalibrering og tillader lagring af de målte værdier. Derudover kan dataene eventuelt eksporteres til forskellige filformater.

Eneste OSMOMETER på markedet med muligheden for styring  via software.

K-7400S osmometer opfylder kravene i den europæiske farmakopé for osmolalitet (2.2.35, 01/2012).

Kalibrations standarder (300, 400, 500, 850 og 2000 mOsmol/kg) samt prøve tubes er altid på lager – vores kalibrations standarder kan også bruges til tidligere solgte OSMOMAT 030 og 3000

Vores OSMOMETER kan bruges i laboratorier på hospitaler, universiteter og i små og store virksomheder.

Kontakt os, hvis tilbud ønskes samt også tilbud på udskiftning af nuværende ældre instrumenter, såsom OSMOMATER – skriv til e-mail info@polygen.dk  – vi giver et rigtig godt tilbud.

 

 

Informationer:

 

Sådan måles prøver via softwaren – se video

Sådan installeres din K-7400 Frysepunkt OSMOMETER 

OSMOMETER-brochure

 

Gå til Produkt


Hjemmeside design: DuexDesign

1

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Mini Cart 0

Din kurv er tom.