OSMOMETER

Tilbage til nyhedslisten
KNAUER er en af pionererne inden for osmometri og kendt i mange årtier for sine pålidelige og brugervenlige instrumenter. Vores nyeste frysepunkts osmometer K-7400S muliggør nem og hurtig bestemmelse af osmolaliteten i forskellige vandige opløsninger. Også frysepunktsnedtrykket af prøverne kan læses.

 

Den gennemprøvede teknologi til bestemmelse af frysepunkt i kombination med det robuste og intelligente design af enheden muliggør hurtige og reproducerbare målinger. Instrumentet er udstyret med en peltier-køler og en integreret mikroprocessor, der styrer den automatiske måling.

 

Frysepunktets osmometer er en enkeltstående enhed, der eventuelt kan udstyres med en printer. Desuden kan enheden styres via EuroOsmo 7400-softwaren. Softwaren plotter automatisk temperaturkurven for hver måling og kalibrering og tillader lagring af de målte værdier. Derudover kan dataene eventuelt eksporteres til forskellige filformater til arkivering.

 

K-7400S osmometer for frysepunkt opfylder kravene i den europæiske farmakopé for osmolalitet (2.2.35, 01/2012).

 

Kalibrations standarder (300, 400, 500, 850 og 2000 mOsmol/kg) samt prøve tubes er altid på lager – vores kalibrationsstander kan også bruges til tidligere solgte OSMOMAT 030 og 3000

 

Informationer:

 

OSMOMETER-K7400S-Knauer-Brochure-PDF

 

Gå til Produkt


Hjemmeside design: DuexDesign

1

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Mini Cart 0

Din kurv er tom.